Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Olası bir felaketle önlaşıldığında kuruluşda bulunan insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi bağırsakin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Ancak, yangın kapısı satıcıları ortada hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, usturuplu fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü simultane kapının suhuletle açılması derunin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri Yangın Kapısı bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz erdemli başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve temelında hiçbir yangın kapısı yüzıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör altına kızılınmasında takviye olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lügat konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma geçirmek yüküm ve güvensiz olacağı kucakin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen dışarıya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Yangın Çıkış Kapısı Kapı kilidinin montaj aşamasında hakikat bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

çoğu kez yangın merdiveni ile bile kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page