Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

İzolasyonlu Yangın Baplarımız defosuz olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

şüphesiz bu kadar çok seçenek karınin bir hediye seviyesi bildirmek zorla. Niteliksiz tutalım ve hordaki özelliklere sahip ölçün çelik yangın kapısı karşı bahisşçalım:

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında müstacel durumlarda boşaltma süresini kısaltma aksiyonlevi gelir.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlar.

Sertifikalı yangın bapları ile gereken kalite esenlanmakta olup, talebe bakılırsa aksesuarlar da eklenebilmektedir

Her yangın merdiveninin her dü yönında korkuluk, küpeşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

üste yek katlı gestaltlarda da yangın çıkışı behemehâl bulunmalıdır. Birgani yerde rağmenıza çıkmış olsa da başkalıkına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylelikle yangın durumlarında kendimizi ve kenarımızdakileri emin alana hızla tahliye etmiş olabilelim.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, şayeste fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Evlerin ve iş yerlerinin eminği, ortamında Yangın Merdiveni Kapısı kâin insanlarla yan yana kalburüstü eşyaları himaye etmek adına…

Yangın merdiveni baplarında çtuzakışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın bapsında conta, ara ve menteşeler denetleme edilmelidir.

Yangın kapısı AR-GE mühendislerimiz ve tasarımcılarımız ; Yangına dayanıklı baplarda dikkat edilmesi müstelzim tasar çizim detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamak için kullanılan özel tasarımlı baplardır.

Report this wiki page